Palvelut

Ammatillinen asumiskoti Isonkyrön Tervajoella

Rauhallinen omakotitaloalue keskellä Pohjanmaan luontoa, kuitenkin lähellä palveluita. Ympärillä peltoja ja vieressä luonnonkaunis Kyrönjoen ranta. Sieltä meidät löytää, Asumiskoti Polun. Punainen omakotitalo pitää sisällään 7 asuinhuonetta lapsille ja nuorille. Täältä päätalosta löytyy myös tupakeittiö, olohuone, sauna, kylpyhuoneet ja kodinhoitohuone.

Päätalon vieressä on 3 tukiasuntoa, joissa on omat keittiöt ja kylpyhuoneet. Samasta pihapiiristä löytyvät myös harrastetilat. Tiloista löytyy autotalli laitteineen, jossa voi toteuttaa projektejaan aina pyöränrenkaiden täyttämisestä autoremontteihin. Samassa rakennuksessa on harrastehuone, siellä voi pelata biljardia, harjoitella soittamista, laulaa karaokea tai viettää rentoa leffailtaa.

Meille on hyvät kulkuyhteydet niin Vaasasta kuin Seinäjoelta, joihin molempiin matkaa tulee 40 kilometriä. Isonkyrön keskustaan, josta päivittäiset palvelut löytyvät matkaa on 6 kilometriä ja Tervajoelle matkaa on 4 kilometriä.

Meillä asuvat lapset ja nuoret käyvät koulua ja opiskelevat lähiympäristön oppilaitoksissa.

Saman tien varrella sijaitsee perhetalomme. Perhetalolla on asunnot kahdelle perheelle, sekä suuri piha jossa lapsilla on tilaa leikkiä. Perhetalon asunnoissa on mahdollisuus myös kauempaa tulevien sijoitettujen lasten ja nuorten perheillä yöpyä.

Asumispalvelut

Kodinomaista asumista ammattilaisten tukemana Tarjoamme kodinomaista asumista päätalossa ja tuettua itsenäistymistä pihapiirin asunnoissa. Polussa kunnioitetaan jokaisen asiakkaan omia arvoja ja voimavaroja. Niiden pohjalta yhdessä laaditaan tavoitteet, sekä tehdään suunnitelma. Palveluiden perustana toimivat Polun viihtyisät tilat ja henkilökunnan vankka kokemus sekä monipuolinen koulutus. Polun arjessa asukkailla on mahdollisuus osallistua kaikkeen arjen toimintaan. Meillä on asukkaiden kanssa …

Avohuolto ja perhetyö

Elämä on täynnä suuri ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan. – Muumipappa Kivenheiton päässä Polun pihapiiristä sijaitsee Polun perhe- talo. Perhetalolla tarjoamme laadukasta ja asiakaslähtöistä perhetyötä. Monipuoliset ja joustavat avohuollon palvelumme ovat saatavilla niin perheiden kotiin kuin perhetalollekin. Palveluitamme ovat: perhekuntoutus Tarjoamme perhekuntoutusta omalla perhetalollamme. Perhetalossa on asuinhuoneistot kahdelle perheelle ja se sijaitsee kivenheiton …